composition-featuring-map-with-interconnected-nodes-representing-supply-chain-network_933496-15428

Welkom bij OnePlanetCars: Onze Reis naar Groenere Wegen

Bij OnePlanetCars zetten we vol in op de toekomst met emissievrije auto’s. Ons hart klopt voor duurzame mobiliteit, en we zijn erop gebrand om jou te begeleiden naar een groenere toekomst. Wij bieden niet alleen top-notch auto’s, maar ook een service die staat als een huis.

De oprichter van OnePlanetCars, Zakaria Rziki, brengt waardevolle expertise vanuit de supply chain sector, met een rijke ervaring in ERP-implementaties  en Supply Chain transformaties over verschillende industrieën heen. Gedurende zijn carrière zag hij een significante mogelijkheid voor kostenvoordeel in de automobielsector door het verminderen van tussenstappen in de distributieketen. Dit inzicht werd een kernmotivatie voor de oprichting van OnePlanetCars.

We leven in een tijd waarin de Europese Unie groots inzet op emissievrije wagens en de grensoverschrijdende handel stimuleert. Met minimale verschillen tussen de auto’s in elk EU-land, maar grote verschillen in subsidies, zag OnePlanetCars een unieke kans om het kopen van een auto niet alleen efficiënter, maar ook kosteneffectiever te maken.

Waarom wij kiezen voor een online showroom? Hier zijn een paar redenen:

  • Kostenbesparing: Geen dure showroom betekent lagere kosten voor ons, en scherpere prijzen voor jou.
  • Efficiëntie: Ons platform maakt het bekijken, vergelijken en kopen van je auto een fluitje van een cent.
  • Flexibiliteit: Bezoek ons waar en wanneer je maar wilt, zonder je te hoeven houden aan openingstijden.
  • Milieubewust: Minder fysieke voetafdruk, meer digitale efficiëntie.

Kortom, door de showroom te skippen en te kiezen voor digitaal, snijdt het mes aan twee kanten: wij besparen op kosten en jij geniet van gemak en topdeals.

Ons Missie

We dromen groot bij OnePlanetCars: een wereld vol duurzame mobiliteit. Ons doel is om jou te voorzien van de beste emissievrije auto’s, zonder gedoe en tegen een scherpe prijs.

We snappen dat een auto kopen big deal is. Daarom introduceren we onze “Geen Gedoe Garantie“. We houden van duidelijkheid net zoveel als jij. Alles over garanties, services en ons retourbeleid vind je glashelder op onze site, slechts een KLIK verwijderd.

Dus, klaar om samen met ons de weg op te gaan naar een groenere toekomst?

KERNWAARDEN

Duurzaamheid: Bij OnePlanetCars zetten we ons volledig in voor het stimuleren van duurzame mobiliteit. Ons doel is om een actieve rol te spelen in de vermindering van CO2-uitstoot door het aanbieden van milieuvriendelijke vervoersoplossingen.

Innovatie: We werken nauw samen met vooraanstaande autofabrikanten om een selectie van hoogwaardige, tweedehands elektrische voertuigen (EV’s) aan te bieden, compleet met Europese garantie. Onze focus ligt op het samenbrengen van geavanceerde technologie en duurzaamheid.

Betaalbaarheid: Het toegankelijker maken van auto’s staat centraal in onze missie. OnePlanetCars is toegewijd aan het aanbieden van voertuigen tegen concurrerende prijzen, waardoor duurzame mobiliteit binnen het bereik van meer mensen komt.

Transparantie: Wij geloven in een open en eerlijke communicatie. Bij OnePlanetCars bieden we volledige inzichtelijkheid over de conditie van onze voertuigen, prijsstelling en alle relevante informatie die onze klanten nodig hebben om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Klantgerichtheid: De tevredenheid van onze klanten staat voorop. Wij streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, door middel van uitmuntende klantenservice, snelle respons en persoonlijke aandacht.

Ondersteund door: SCP&E Trading B.V. Kanaalweg 15G, 3526 KL Utrecht, Nederland.

BTW-nummer: NL864405686B01 Kamer van Koophandel-nummer: 87786044

ey-family-charging-electric-car-at-station.jpg.rendition.1800.1200

De persoon achter OnePlanetCars