Garantie op de Accu & Motor!

Bij OnePlanetCars zijn al onze auto’s uitgerust met top-notch fabrieksgaranties, speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen. Deze garanties omvatten meestal alles van de elektrische aandrijflijn, dus zowel de batterij als de motor zijn gedekt.

Omdat de batterij zo’n belangrijk deel is van een elektrische auto, zorgen we ervoor dat al onze auto’s voldoen aan strenge eisen. We houden ons aan de normen van bekende fabrikanten, die vaak een aparte batterijgarantie bieden. Deze beschermt je tegen verlies van capaciteit over een bepaalde periode of aantal kilometers.

Het is essentieel dat je goed weet wat deze garantie inhoudt. Belangrijk om te weten: sommige onderdelen van de garantie hangen af van regelmatig onderhoud bij een erkende dealer. Bij OnePlanetCars zijn we helemaal voor transparantie. We zorgen dat je alle details kent over de garantie op jouw elektrische voertuig. Zo garanderen we dat al onze auto’s voldoen aan deze uitstekende garantienormen.

Slijtage onderdelen

We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je koopt. Daarom willen we je even op de hoogte brengen dat slijtageonderdelen zoals banden, ruiten, de radio en accessoires niet onder de garantie vallen. Dit is het geval bij zowel de BOVAG als AutoTrust garanties. Deze onderdelen slijten door normaal gebruik en zijn daardoor uitgesloten van garantie.

Maar we doen meer voor jou. Bij elke aankoop krijg je van ons een gedetailleerd inspectierapport. Dit rapport laat je exact de staat van de slijtageonderdelen van de auto zien. Zo ben je volledig op de hoogte van de conditie van deze belangrijke onderdelen en kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen. Ons doel is om jou volledige transparantie en gemoedsrust te geven bij je aankoop.

En hier is iets speciaals voor jou: remblokken en remschijven vallen onder onze ’12 maanden geen gedoe garantie’. Dit betekent extra zekerheid voor deze essentiële onderdelen. Maar, let op: deze garantie houdt in dat je niet gedekt bent als je binnen de garantieperiode een onderhoudsinterval overschrijdt waarbinnen je de remblokken had moeten vervangen. Simpel gezegd, zorg ervoor dat je de auto netjes volgens schema laat onderhouden om van deze garantie te blijven profiteren.

Een reguliere onderhoudsbeurt valt niet onder de garantie, omdat we willen dat je precies begrijpt wat wel en niet gedekt is, zonder verrassingen.

Geplande onderhoud

Bij OnePlanetCars staat kwaliteit voorop. Daarom kiezen we alleen auto’s die regelmatig zijn onderhouden door erkende dealers. Voor elke auto die we verkopen, kun je erop vertrouwen dat deze volgens de fabrieksrichtlijnen is onderhouden door vakmensen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor top prestaties en betrouwbaarheid, maar geeft jou als klant ook extra vertrouwen in je aankoop.

Wij zijn overtuigd van het belang van deskundig onderhoud door specialisten. Dit commitment aan transparantie en klanttevredenheid is wat ons drijft. Elke auto in ons aanbod heeft een duidelijke onderhoudsgeschiedenis bij erkende servicecentra. Zo krijg je de zekerheid en dragen we bij aan een zorgeloze en duurzame rijervaring.

Betaal de auto met je Pinpas gemakkelijk thuis!

Bij OnePlanetCars gaan we altijd een stapje verder voor jouw gemak en tevredenheid. Dat betekent dat we onze betaalopties hebben geüpdatet naar iets nog handiger: nu kun je gewoon pinnen bij aflevering van je nieuwe auto, recht aan je voordeur. We zorgen ervoor dat onze bezorger met een mobiele pinapparaat komt, zodat je veilig en gemakkelijk kunt betalen op het moment dat de auto wordt geleverd. En ja, je krijgt natuurlijk nog steeds de kans om een proefrit te maken bij jou thuis. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Om alles soepel te laten verlopen, vragen we een kleine aanbetaling van slechts €30 via iDEAL wanneer je de auto online reserveert. Mocht je besluiten de auto toch niet te kopen, dan krijg je het volledige bedrag terug, minus een kleine vergoeding van €1 per kilometer voor de afstand vanaf Utrecht, als bijdrage aan de bezorgkosten.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zodra je besluit een auto bij ons te kopen, sturen we je een bevestiging per e-mail en sms. In plaats van een betaallink, bereiden we alles voor zodat je bij aflevering kunt pinnen. Veiligheid is key, dus werken we met veilige, betrouwbare pinapparaten. Zo bieden we niet alleen gemak, maar ook een veilige en betrouwbare service. Welkom bij de nieuwe manier van auto’s kopen bij OnePlanetCars!

 

Transparantie vooraf om een Auto online aan te schaffen

Bij OnePlanetCars maken we het kopen van een tweedehands auto online makkelijk en duidelijk. We snappen dat vertrouwen superbelangrijk is bij zo’n aankoop. Daarom houden we het simpel: een kleine aanbetaling en je droomauto staat voor je klaar.

Op onze site vind je niet alleen de optie om een aanbetaling te doen, maar ook stapels foto’s en video’s van de auto’s. Plus, we geven je een grondig inspectierapport in PDF, met info over meer dan 50 checkpunten. Deze info heb je al voordat je iets koopt. Met al deze details willen we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten, zodat je met vertrouwen online een slimme keuze kunt maken.

Bij OnePlanetCars gaat het ons niet alleen om een soepele aankoop, maar ook dat jij helemaal tevreden bent. Met onze transparantie, uitgebreide info en het gemak hopen we dat jouw ervaring met het online kopen van een tweedehands auto positief en stressvrij is.

Tennaamstelling en verzekering

Wanneer je ervoor kiest om een aanbetaling te doen bij OnePlanetCars, verzorgen wij de voorbereiding van de tennaamstelling. Na een succesvolle Tikkie betaling tijdens de aflevering nemen we je mee naar het dichtstbijzijnde Post NL- of Kentekenloket om de tennaamstelling officieel af te ronden. Pas op dat moment wordt de auto op jouw naam gezet.

Het is belangrijk op te merken dat de auto pas verzekerd dient te worden na de voltooide tennaamstelling. We raden aan om dit zo spoedig mogelijk na de aflevering te regelen om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe auto goed is verzekerd.

Voor klanten die de voorkeur geven aan een volledig online betaalproces, bieden we de mogelijkheid om de auto direct op naam te zetten bij de RDW. Dit betekent dat na een succesvolle online betaling, de tennaamstelling procedure met de RDW direct in gang wordt gezet, waardoor je nog sneller kunt genieten van jouw nieuwe auto. Bij OnePlanetCars streven we naar flexibiliteit en gemak, zodat je op een manier kunt betalen die het beste bij jouw voorkeuren past.

Niet goed geld terug garantie!

Bij OnePlanetCars heb je de mogelijkheid om binnen 10 dagen na aankoop de auto kosteloos te retourneren, op voorwaarde dat de auto gedurende deze periode niet meer dan 500 kilometer heeft gereden. We bieden deze extra service om onze klanten volledige tevredenheid en gemoedsrust te garanderen. Het retourbeleid gaat in na de datum van betaling en binnen de gestelde kilometerlimiet.

Om gebruik te maken van deze retourneringsservice, verzoeken we klanten vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Op deze manier kunnen we het retourproces efficiënt coördineren en ervoor zorgen dat jouw aanvraag soepel wordt afgehandeld. Bij OnePlanetCars staan we klaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en een positieve aankoopervaring te waarborgen.

Voorwaarden

Bij het hanteren van een bedenktijd van 10 dagen voor het retourneren van de auto zijn er enkele specifieke voorwaarden met betrekking tot verzekering en tennaamstelling:

 1. Tennaamstelling:
  • De tennaamstelling van de auto wordt na aankoop en succesvolle betaling verzorgd door OnePlanetCars.
  • Het retourbeleid is van toepassing binnen de 10-daagse periode na de datum van betaling, en de auto mag gedurende deze tijd niet meer dan 500 kilometer hebben gereden.
 2. Verzekering:
  • Na voltooide tennaamstelling dient de klant de auto te verzekeren.
  • Het wordt sterk aangeraden de verzekering zo spoedig mogelijk na aflevering te regelen om ervoor te zorgen dat de auto goed is gedekt.
 3. Betaling en Tikkie:
  • Klanten die kiezen voor betaling via Tikkie thuis bij aflevering dienen de aanbetaling en eventuele resterende betalingen op het moment van aflevering te voldoen.
  • Na een succesvolle betaling wordt de tennaamstelling officieel voltooid.
 4. Retourneren binnen 10 dagen:
  • Klanten die gebruik willen maken van het retourneringsbeleid dienen binnen de 10 dagen na aankoop een e-mail te sturen om hun intentie tot retourneren kenbaar te maken.
  • Het retourneren is kosteloos, maar de auto mag gedurende deze periode niet meer dan 500 kilometer hebben gereden.
 5. Retour op locatie:
  • De retour van de auto kan alleen plaatsvinden op onze locatie op de Kanaalweg 15G in Utrecht.
  • Klanten dienen persoonlijk aanwezig te zijn op deze locatie voor de retour van de auto.

Deze voorwaarden zijn ontworpen om de belangen van de klant te beschermen en een helder kader te bieden voor de tennaamstelling, verzekering en retournering gedurende de bedenktijd. Neem bij verdere vragen gerust contact met ons op; wij staan klaar om te assisteren bij elke stap van het proces.

Laadpassen voor publiek laden

Als je bij ons een elektrische auto koopt, helpen we je ook met het kiezen van de juiste laadpas voor openbare laadstations. We weten hoe belangrijk het is om de perfecte laadpas te kiezen voor jouw elektrische auto.

Wij staan altijd voor je klaar om je door het doolhof van laadpassen te loodsen. Of je nu een laadpunt dichtbij huis zoekt of een pas die past bij jouw rijstijl, wij staan paraat met advies en ondersteuning.

Het maakt niet uit of je net begint met elektrisch rijden of al een pro bent, wij maken jouw ervaring zo makkelijk mogelijk. Bel of app ons gerust voor persoonlijke tips en hulp bij het vinden van de laadpas die bij jou past!

Thuisladen

Bij OnePlanetCars snappen we helemaal hoe belangrijk het is om de perfecte thuislader te vinden voor je elektrische auto. We staan klaar met deskundig advies om je te helpen bij het kiezen van de thuislader die het beste bij je past.

Goed om te weten: de meeste auto’s die we leveren komen met een 220V-lader, die je direct thuis kunt gebruiken. Zo kun je je elektrische auto makkelijk opladen, zonder gedoe met extra installaties.

Heb je advies nodig over welke thuislader het beste is voor jou, of wil je weten of je een keuze hebt uit verschillende opties voor een thuislader? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met persoonlijk advies en ondersteuning.

Garantie op de Accu & Motor!

Bij OnePlanetCars zijn al onze auto’s uitgerust met top-notch fabrieksgaranties, speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen. Deze garanties omvatten meestal alles van de elektrische aandrijflijn, dus zowel de batterij als de motor zijn gedekt.

Omdat de batterij zo’n belangrijk deel is van een elektrische auto, zorgen we ervoor dat al onze auto’s voldoen aan strenge eisen. We houden ons aan de normen van bekende fabrikanten, die vaak een aparte batterijgarantie bieden. Deze beschermt je tegen verlies van capaciteit over een bepaalde periode of aantal kilometers.

Het is essentieel dat je goed weet wat deze garantie inhoudt. Belangrijk om te weten: sommige onderdelen van de garantie hangen af van regelmatig onderhoud bij een erkende dealer. Bij OnePlanetCars zijn we helemaal voor transparantie. We zorgen dat je alle details kent over de garantie op jouw elektrische voertuig. Zo garanderen we dat al onze auto’s voldoen aan deze uitstekende garantienormen.

Slijtage onderdelen

We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je koopt. Daarom willen we je even op de hoogte brengen dat slijtageonderdelen zoals banden, ruiten, de radio en accessoires niet onder de garantie vallen. Dit is het geval bij zowel de BOVAG als AutoTrust garanties. Deze onderdelen slijten door normaal gebruik en zijn daardoor uitgesloten van garantie.

Maar we doen meer voor jou. Bij elke aankoop krijg je van ons een gedetailleerd inspectierapport. Dit rapport laat je exact de staat van de slijtageonderdelen van de auto zien. Zo ben je volledig op de hoogte van de conditie van deze belangrijke onderdelen en kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen. Ons doel is om jou volledige transparantie en gemoedsrust te geven bij je aankoop.

En hier is iets speciaals voor jou: remblokken en remschijven vallen onder onze ’12 maanden geen gedoe garantie’. Dit betekent extra zekerheid voor deze essentiële onderdelen. Maar, let op: deze garantie houdt in dat je niet gedekt bent als je binnen de garantieperiode een onderhoudsinterval overschrijdt waarbinnen je de remblokken had moeten vervangen. Simpel gezegd, zorg ervoor dat je de auto netjes volgens schema laat onderhouden om van deze garantie te blijven profiteren.

Een reguliere onderhoudsbeurt valt niet onder de garantie, omdat we willen dat je precies begrijpt wat wel en niet gedekt is, zonder verrassingen.

Geplande onderhoud

Bij OnePlanetCars staat kwaliteit voorop. Daarom kiezen we alleen auto’s die regelmatig zijn onderhouden door erkende dealers. Voor elke auto die we verkopen, kun je erop vertrouwen dat deze volgens de fabrieksrichtlijnen is onderhouden door vakmensen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor top prestaties en betrouwbaarheid, maar geeft jou als klant ook extra vertrouwen in je aankoop.

Wij zijn overtuigd van het belang van deskundig onderhoud door specialisten. Dit commitment aan transparantie en klanttevredenheid is wat ons drijft. Elke auto in ons aanbod heeft een duidelijke onderhoudsgeschiedenis bij erkende servicecentra. Zo krijg je de zekerheid en dragen we bij aan een zorgeloze en duurzame rijervaring.

Betaal de auto met je Pinpas gemakkelijk thuis!

Bij OnePlanetCars gaan we altijd een stapje verder voor jouw gemak en tevredenheid. Dat betekent dat we onze betaalopties hebben geüpdatet naar iets nog handiger: nu kun je gewoon pinnen bij aflevering van je nieuwe auto, recht aan je voordeur. We zorgen ervoor dat onze bezorger met een mobiele pinapparaat komt, zodat je veilig en gemakkelijk kunt betalen op het moment dat de auto wordt geleverd. En ja, je krijgt natuurlijk nog steeds de kans om een proefrit te maken bij jou thuis. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Om alles soepel te laten verlopen, vragen we een kleine aanbetaling van slechts €30 via iDEAL wanneer je de auto online reserveert. Mocht je besluiten de auto toch niet te kopen, dan krijg je het volledige bedrag terug, minus een kleine vergoeding van €1 per kilometer voor de afstand vanaf Utrecht, als bijdrage aan de bezorgkosten.

Hoe gaat dit in zijn werk? Zodra je besluit een auto bij ons te kopen, sturen we je een bevestiging per e-mail en sms. In plaats van een betaallink, bereiden we alles voor zodat je bij aflevering kunt pinnen. Veiligheid is key, dus werken we met veilige, betrouwbare pinapparaten. Zo bieden we niet alleen gemak, maar ook een veilige en betrouwbare service. Welkom bij de nieuwe manier van auto’s kopen bij OnePlanetCars!

 

Transparantie vooraf om een Auto online aan te schaffen

Bij OnePlanetCars maken we het kopen van een tweedehands auto online makkelijk en duidelijk. We snappen dat vertrouwen superbelangrijk is bij zo’n aankoop. Daarom houden we het simpel: een kleine aanbetaling en je droomauto staat voor je klaar.

Op onze site vind je niet alleen de optie om een aanbetaling te doen, maar ook stapels foto’s en video’s van de auto’s. Plus, we geven je een grondig inspectierapport in PDF, met info over meer dan 50 checkpunten. Deze info heb je al voordat je iets koopt. Met al deze details willen we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten, zodat je met vertrouwen online een slimme keuze kunt maken.

Bij OnePlanetCars gaat het ons niet alleen om een soepele aankoop, maar ook dat jij helemaal tevreden bent. Met onze transparantie, uitgebreide info en het gemak hopen we dat jouw ervaring met het online kopen van een tweedehands auto positief en stressvrij is.

Tennaamstelling en verzekering

Wanneer je ervoor kiest om een aanbetaling te doen bij OnePlanetCars, verzorgen wij de voorbereiding van de tennaamstelling. Na een succesvolle Tikkie betaling tijdens de aflevering nemen we je mee naar het dichtstbijzijnde Post NL- of Kentekenloket om de tennaamstelling officieel af te ronden. Pas op dat moment wordt de auto op jouw naam gezet.

Het is belangrijk op te merken dat de auto pas verzekerd dient te worden na de voltooide tennaamstelling. We raden aan om dit zo spoedig mogelijk na de aflevering te regelen om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe auto goed is verzekerd.

Voor klanten die de voorkeur geven aan een volledig online betaalproces, bieden we de mogelijkheid om de auto direct op naam te zetten bij de RDW. Dit betekent dat na een succesvolle online betaling, de tennaamstelling procedure met de RDW direct in gang wordt gezet, waardoor je nog sneller kunt genieten van jouw nieuwe auto. Bij OnePlanetCars streven we naar flexibiliteit en gemak, zodat je op een manier kunt betalen die het beste bij jouw voorkeuren past.

Niet goed geld terug garantie!

Bij OnePlanetCars heb je de mogelijkheid om binnen 10 dagen na aankoop de auto kosteloos te retourneren, op voorwaarde dat de auto gedurende deze periode niet meer dan 500 kilometer heeft gereden. We bieden deze extra service om onze klanten volledige tevredenheid en gemoedsrust te garanderen. Het retourbeleid gaat in na de datum van betaling en binnen de gestelde kilometerlimiet.

Om gebruik te maken van deze retourneringsservice, verzoeken we klanten vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail. Op deze manier kunnen we het retourproces efficiënt coördineren en ervoor zorgen dat jouw aanvraag soepel wordt afgehandeld. Bij OnePlanetCars staan we klaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en een positieve aankoopervaring te waarborgen.

Voorwaarden

Bij het hanteren van een bedenktijd van 10 dagen voor het retourneren van de auto zijn er enkele specifieke voorwaarden met betrekking tot verzekering en tennaamstelling:

 1. Tennaamstelling:
  • De tennaamstelling van de auto wordt na aankoop en succesvolle betaling verzorgd door OnePlanetCars.
  • Het retourbeleid is van toepassing binnen de 10-daagse periode na de datum van betaling, en de auto mag gedurende deze tijd niet meer dan 500 kilometer hebben gereden.
 2. Verzekering:
  • Na voltooide tennaamstelling dient de klant de auto te verzekeren.
  • Het wordt sterk aangeraden de verzekering zo spoedig mogelijk na aflevering te regelen om ervoor te zorgen dat de auto goed is gedekt.
 3. Betaling en Tikkie:
  • Klanten die kiezen voor betaling via Tikkie thuis bij aflevering dienen de aanbetaling en eventuele resterende betalingen op het moment van aflevering te voldoen.
  • Na een succesvolle betaling wordt de tennaamstelling officieel voltooid.
 4. Retourneren binnen 10 dagen:
  • Klanten die gebruik willen maken van het retourneringsbeleid dienen binnen de 10 dagen na aankoop een e-mail te sturen om hun intentie tot retourneren kenbaar te maken.
  • Het retourneren is kosteloos, maar de auto mag gedurende deze periode niet meer dan 500 kilometer hebben gereden.
 5. Retour op locatie:
  • De retour van de auto kan alleen plaatsvinden op onze locatie op de Kanaalweg 15G in Utrecht.
  • Klanten dienen persoonlijk aanwezig te zijn op deze locatie voor de retour van de auto.

Deze voorwaarden zijn ontworpen om de belangen van de klant te beschermen en een helder kader te bieden voor de tennaamstelling, verzekering en retournering gedurende de bedenktijd. Neem bij verdere vragen gerust contact met ons op; wij staan klaar om te assisteren bij elke stap van het proces.

Laadpassen voor publiek laden

Als je bij ons een elektrische auto koopt, helpen we je ook met het kiezen van de juiste laadpas voor openbare laadstations. We weten hoe belangrijk het is om de perfecte laadpas te kiezen voor jouw elektrische auto.

Wij staan altijd voor je klaar om je door het doolhof van laadpassen te loodsen. Of je nu een laadpunt dichtbij huis zoekt of een pas die past bij jouw rijstijl, wij staan paraat met advies en ondersteuning.

Het maakt niet uit of je net begint met elektrisch rijden of al een pro bent, wij maken jouw ervaring zo makkelijk mogelijk. Bel of app ons gerust voor persoonlijke tips en hulp bij het vinden van de laadpas die bij jou past!

Thuisladen

Bij OnePlanetCars snappen we helemaal hoe belangrijk het is om de perfecte thuislader te vinden voor je elektrische auto. We staan klaar met deskundig advies om je te helpen bij het kiezen van de thuislader die het beste bij je past.

Goed om te weten: de meeste auto’s die we leveren komen met een 220V-lader, die je direct thuis kunt gebruiken. Zo kun je je elektrische auto makkelijk opladen, zonder gedoe met extra installaties.

Heb je advies nodig over welke thuislader het beste is voor jou, of wil je weten of je een keuze hebt uit verschillende opties voor een thuislader? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met persoonlijk advies en ondersteuning.